Abych se Ti priznala ... ono to s tim vylecenim z viry snadne nebylo... :-) Kdyz v tom clovek skoro ctvrt stoleti vyrusta a je tim obklopeny ze strany vlastniho pribuzenstva a pak i pribuzenstva manzela, tezko se z toho dostava. Trvalo mi to vic nez pet let, nez jsem se uplne osvobodila od zavislosti na Bohu a od necisteho svedomi. Znamenalo to taky definitivne se rozejit s manzelovou rodinou, moje rodina je nastesti velmi rozumna a chapava, manzel me miluje, vzdy stal pri mne a ocistoval se od viry spolu se mnou. Hodne nam obema pomohlo, kdyz jsme adoptovali holcicku a nastaly nam uplne vsedni starosti s litanim kolem plinek a kasicek. Byla jsem dlouhodobe v peci jedne velmi sikovne psycholozky, ktera mi opravila sebevedomi a pomohla mi dostat se na nohy, protoze uz jsem byla na pokraji dusevniho onemocneni. Jejim pricinenim jsem se zacala hodne zajimat o podstatu viry jako takove, zacala jsem si vyhledavat informace o dejinach ruznych nabozenstvi a srovnavat jejich nazor na cloveka. Nebyt ji, urcite bych skoncila v ustavu pro silence... :-)
Předchozí