Jsme také z Hostivaře.U Apolináře jsem rodila v květnu 2002 na sále v levo od schodů.Lěžela jsem tam 2 měsíce na riziku,tam bylo vše OK.
Porod byl v 35tyd./2.70kg/47cm asi/KP.Vse trvalo cca.7.hod.na prvorodičku si myslím slušné.Byla to so.,všichni byli ochotni,klystyr i holení mi nevadilo a hlavně se nevědělo zda se to nezvrtne na císaře.Bohužel jsem byla hrozně nastřižená a následné šítí mě bolelo víc než porod,ale jinak to něšlo,protože Honzík měl v bříšku hodně špatnou polohu KP.Manžel byl kromě přípravy celou dobu semnou.
6-ti nědělí P-3 až na drobné vyjímky byl personal super byla jsem tam 14dní a namůžu si na nic stěžovat,ikdyž jsem přišla za sestřičkama ve 24.hod.byli ochotné.Hlavně jedna,bohužel neznám méno,ale ta kdyby mohla tak se rozkrájí.Jediné co je úděsné je jídlo,děs a hrůza.
K dispozici byli volně vždy pro dva pokoje vložky,košile na převlečení,papírové podložky,plínky přidělovali většinou kolem 24.hod,když vybírali papíry s váhou a krmení a stolici.Čisté obl.pro děti denně,ochotně dali i když si je pročuralo,nebo poblinkalo.Pokoje jsou po 3 a vždy jsou s druhym pokojem spojeni se 2 sprchama a 1 umyvadlem.Zachody 2 jsou na chodbe.Takhle to bylo na odd.P-3
Hezký den
Míša
Předchozí