Zdxravím já jsem také rodila u Milošů, pár dnů před Váma. pokud jste ležela na 4, tak jsme se potkaly :o) Pak s náma sice "šibovali"....HRUZA!!!!!!! Já jsem to nesla strašně!Byla jsem tam docela dloho kvůli malého žloutence.Porodní as. byli v pohodě, starali se o nás jako v balvlnce. Horší to bylo se sestrama na novorozeneckém. Ale NE VŠECHNY byli protivné. Byly tam dvě takový.... zakomplexovaný paní:o) Paní primářka je vítečná!!!! Rodila jsem tam už jednou, před 11 lety a jinam bych asi nešla. Tak mám připmínku hlavně k tm sestrám na novor.!Trošku pozměnit by to chtělo:o) Jinak strava taky nic moc, měli by se trošku zamyslet nad tím co můžou papkat "kojící" mamky.Občas bylo ostré jídlo, které se jak jinak než odrazilo na miminkách! A kynuté buchty také :o)Taky posílám VELKÝ DÍK Mudr. Krouželové.Je skvělá a moooc mě podporovala jak před porodem, tak i po něm. Díky... Mějte se krásně ať rostete do krásy(my máme k dnešnímu dni 7kg):o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.