Ahoj maminky,precetla jsem si clanek,reakce na nej a musim taky reagovat.Co se tyce me,nikoho neodsuzuju za to,pokud nemuze a nebo nechce kojit.Je to jen jeho vec a rozhodnuti.Nemyslim si,ze by o to mene milovali sve deti.Jen nejsou schopni (nebo nechteji) se tolik pro sve deti obetovat.Obetovat,myslim ve smyslu tom ze ja napriklad plne kojim,kojim kazdou hodinu a pul (takze nedelam krom kojeni a krkani skoro nic jineho:-))),kojim tak ctyri krat-petkrat za noc,jelikoz mame camprlinka,ktery se osype temer po vsem muzu toho jen velmi malo a ted mam pravdepodobne z kojeni odvapneni kosti.O tom ze po mem celozivotnim boji s nadvahou,kdy jsem schodila tricet kilo a predstava toho ze budu "tlusta" mi nahani nocni muru,mam nekolik kilo navic,kterych se "udajne" zbavim az kojit prestanu,radsi ani nemluvim.A chtela bych pokud by to bylo jen trochu mozne,kojit do pul roku plne a po te tak do dvou let.Delam to pro Matyska protoze ho miluju a z meho pohledu je to,to nejlepsi co pro nej muzu udelat a nebyt nekolika doktoru,kteri se pozastavuji nad tim,ze kojim tak casto a i v noci,ze uz je Matysek dost stary,aby spal celou noc atd.Tak mi na tom neprijde nic divneho.Ale to ze je to nejlepsi je jen muj nazor a moje rozhodnuti.A nemyslim si ze zena ktera by uplne ve stejne situaci dala pednost sobe,ci sve postave,nema rada sve deti,jen proste mysli na sebe o neco drive nez my "milujici maminky",ktere za dva-tri roky budou hopsat v posilovne,s prsama zastrcenyma v teplakach :-))) a budem dohanet to na co jsme v zajmu nasich miminek pozapomeli.Urcite by taky jako mi pro sve deti dychali,urcite je take od rana do vecera pusinkuji,zuzlaji a mazli se s nimi a urcite jsou pro sve deti ty nejlepsi mamy na svete,ktere by nevymenili.Jen proste dostavaji pit z lahve.
Předchozí