| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O kojení jako nadlidském činu

Váhám, jestli mám svůj příběh připsat do téhle diskuse, ale Magda ve svém příspěvku píše o tom, jak se dneska všude propaguje kojení a jak se každý na nekojící dívá skrz prsty... Já, ač jsem se moc těšila na kojení, měla bohužel tu smůlu, že jsem kojit nemohla, protože mi v 36.týdnu těhotenství selhaly játra a následně ledviny... takže jsem mohla být a jsem ráda, že jsem rodila v nemocnici, kde si věděli rady a zachránili mi život, ale co mě dlouho mrzelo, že se mnou nikdo nebavil o tom, jestli budu nebo nebudu kojit, prostě zastavili laktaci léky a neřekli, že nebudu kojit. Syna jsem viděla sice po narození, ale moc si to nepamatuju a pak až, když mu bylo pět dní a to jsem obrečela a stejně jsem k němu ještě nesměla,... A on osmý den svého života onemocněl meningitidou a já dodnes trpím tím, že to bylo proto, že jsem ho nemohla kojit, nemohla jsem s ním být a navíc ho očkovali jako všechny novorozence třetí den - doktoři hledali virus ve mně, ale já to nebyla, já to na něj nepřenesla... Dneska už jsme ze všeho snad venku a i imunologicky je syn téměř v normě. Ale kdykoliv jsem koupila Nutrilon a přečetla si, že nejlepší je kojit, měla jsem co dělat, abych nebrečela. Když byli klukovi dva roky,četla v knížce o stravování batolat najednou zase větu, že nejlepší je dítě kojit, rozbrečela jsem se a nemohla se zastavit. Věřte mi, že stejně jako je těžké vyrovnat se s obtížností a krásou kojení, je moc těžké psychicky se srovnat s tím, že kojit nemůžete...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.