Já jen vyjadřuji své názory a své pocity, jak vidím lidi kolem sebe. Nevím, proč si myslíš, že já někoho rozděluji. Ti lidi se rozdělují SAMI, podle svého chování. Já pouze poukazuji na to, co se mi nelíbí na jejich chování a co MNĚ připadá špatné, proto začínám své věty slovem "já". Já netvrdím, že ti lidi jsou špatní, pouze mi připadá špatné jejich chování, na které poukazuji. Co je hezkého na tom, když máma odstrčí dítě a nechce ho kojit, protože na to nemá chuť a obtěžuje ji zatečkované tričko? To snad nemůže nikdo nazvat jako objektivně hezké. Jedině ten, kdo tak žije a kdo takový je, se za takový ošklivý postup bije a říká, že to je "lidské"(lidi si pojmy dobra nehezky přizpůsobili k obrazu svému).
Podle mne je lidské bojovat za hezké věci a ne za ošklivé. Když je člověk ujetej, tak mu přijde hezké to, co je objektivně ošklivé. Pořád píšete, že já nemám právo říkat, co je hezké a co není hezké, že pro každého je to něco jiného. Ale vždyť to není pravda! Copak to necítíte, že v mateřství je jen jedno dobro? Vy nejste schopné pochopit, že ten drobeček je bezbranný a plně na vás závislý? Že matka je ta, co by měla dávat maximum, obětovat se, a nic za to nečekat. Že děcko potřebuje do života dodat jistotu bezpodmínečným přijetím, když je v děloze, když se narodí a když je kojenec i batole. Vždyť jak prožije vstup na svět, tak takový bude mít celý život! Co nejvíce kojení, mazlení, co nejvíce s matkou, to je NEJLEPŠÍ PRO VŠECHNY DĚTI. Dovolíte si snad říct, že některé dítě chce, aby nebylo často chováno a mazleno?!!!Proč si pořizujete děti, když vás vlastně dítě obtěžuje!????
Předchozí