Petro,
bohuzel uz to vypada, ze to tak bude.
Vzdy budou dva nazory a ten jeden si bude myslet, ze druhy mu neco vnucuje jen proto, ze s nim nesouhlasi.
Mozna by to tady mel nekdo rozhodnout za nas. Jako nekdo kdo opravdu vi, o cem mluvi, aby se ani jedna strana necitila ukrivdena. Treba rict, podivejte se maminky, neexistuje ani dobre ani spatne a proto se tady rozcilujete zbytecene.
Proto setrte si energii a stres a radeji si svou frustraci vybijte nekde jinde nez snazenim se prosadit si svou pravdu.
Vzdyt je jen prirozene, ze v co verim si budu hajit, ale nikdy by me nenapadlo nekoho nazvat blbcem jen proto, ze v neco veri.
To potom i vsichni co veri v Boha musi byt blbci, protoze veri v neco, co si ja osobne myslim neexistuje..... Ale to si samozrejme nemyslim, tak jako si nemyslim, ze nekdo se rozhodl spatne, protoze nechce a nemuze kojit, nebo chtel rodit v nemocnici, protoze tak mu to vyhovuje nejlepe.
Najde se nekdo, kdo udela tomuto nadavani tady konec? Nebo bude nutne zalozit na rodine dva tabory, jeden pro maminky jako ja a Petra, ktere si budou moct navzajem predat spolecne nazory bez toho aby byly napadany a naopak.
Pripada mi to, ze Petru odsuzujete jen proto, ze se pripletla do diskuze, kde vetsina veri v neco uplne jineho nez ona a ze pry vas chce predelat. Ale to se ji i kdyby to chtela preci povest nemuze, protoze kazda snad vime co od zivota chceme a nejaka pani v diskuzi na Rodine na tom nic nezmeni.
Nebo ano?
Ed
Předchozí