| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, zdravím Martinu!!! Téda, s pochvou jsem se pobavila!!! To my tak daleko nejsme, Štěpán mně v Bratislavě na WC nahlas POUZE řekl, že ženský se mají, že při čurání sedí a vlastně si tak odpočinou. Zatímco oni chlapi musí stát... Taky se tam lidi pobavili, ale oproti vašim odborným názvům je to čajíček...
No a to, že jela Madlenka na školku v přírodě...to nebudu vůbec komentovat. To Štěpán má teď problém spát i u babičky, je na nás opravdu hodně fixovanej, takže ten by nejel NIKAM bez nás. To má po mně, já taky nerada někam jezdila. Uvidíme, třeba se to zlomí. /Přitom od března dělám, takže je ve víc ve školce, odpoledne na střídačku s oběma babičkama, má to daleko pestřejší...hm, možná právě proto chce být pak s námi/
Tvé seegře přeju hodně štěstí, vzpomínám si, jak byla nešťastná z rozchodu.

Honey, dermatoložka je MUDr. Šimková, tel 602 954 963 nebo 261 006 256. Je v 1. patře. Já tam jedu zase ve středu. Už se mi to úplně zahojilo, udělala mi to dobře.
Pak napiš, co ten aquapark! Já bych asi taky trochu šílela strachy, ale oni to musejí mít pod kontrolou a děti si to užijou.
Štěpán to naštěstí překonal, chodí do školky. V pátek byli s babičkou taky na Petynce...

Včera jsme byli v Lužné u Rakovníka, je tam venkovní výstava starých lokomotiv. Jeli jsme vlakem, bylo to moc prima odpoledne. Pak jsme šli ještě večer do Národního muzea, byla Muzejní noc. Tak jsme tam strávili asi hodinu, bylo tam strašně moc lidí, ale bylo to fajn. Dnes se bude Š. učit na větším kole, u toho jeho se mu ulomila šlapka, tak zkusíme rovnou přesedlat na jiné.

Hezkou neděli, Š.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.