No dobře, já přestávám chodit do práce, protože mě mé dcery potřebují celou a peníze asi teda nepotřebují. Přestávám brát antikoncepci jelikož je to ošklivé nemít tolik dětí (tzn. 8-15) kolik mi jich příroda dala do vínku. Nebudu brát ohled na mé porody zatížené zdraví, protože to je není podstatné. Budu kojit nepřetržitě protože když dokojím jedno narodí se druhé. Budu žít v souladu s přírodou v lese v tichu to dětem prospívá, živit se kytkama abych probůh neublížila nějakému živému tvoru. Rodit budu doma a obklopena mými žijícími dětmi. Když při porodu umřu nemusím se bát, manžel přivede jinou ženu která ho bude bezmezně milovat a rodina se dále rozroste. Ano Petra mi promluvila do duše a kaji se za své hříchy. Už zde asi nebudu diskutovat protože mít počítač, TV a elektriku vůbec, není přirozené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.