Edito, děkuji. Tyhle maminky(smečka) si chtějí mezi sebou posvětit tu svoji pravdu a vrhnou se na každého, kdo má jiný názor. Nikdo na serveru smečce neunikne, ať napíše kamkoliv, vždycky ho dostihnou a "pověsí " se na něj. Já si tady nemůžu s nikým s podobnými názory popovídat, protože nás vždycky smečka uštve a zesměšní, dokonce útočí i na naše rodiny a dávají podpásovky, nařkávají z kdovíčeho a prostě celkově kompromitují. Z muže, jehož názorů si moc cením (z L.D.Trockého v rubrice Milujeme se) udělaly slabošského neschopného blbce a tyrana a ještě se vysmívaly ,že jsem se do něj zamilovala. A to jen proto, že jsme si spolu s Trockým konstruktivně povídali.
Edito, co se týče porodů, tak jsem pro, aby každé ženě bylo umožněno vybrat si, kde chce porodit. Jestli doma, v porodním domě, v nemocnici.. Já bych si vybrala možnost doma. Co se týče kojení, ať si kojí kdo chce a kdo nechce ať nekojí. Já jen nechápu, jak si někdo může řikat, že pro své dítě dělá to nejlepší, když ho schválně nekojí. Já bych nemohla žít s pocitem, že pro své dítě nedělám to, co je v mých možnostech. Mějte se hezky, Edito.
Předchozí