Klaro,
precetla jsem si diskuzi jeste jednou, ale nikde jsem nenasla ani zminku o tom, ze by jsme mely zit v lese, jist kytky, mit 8-15 deti apod.
To uz opravdu zvelicujete a dramatizujete oc jde. To preci nikdo po vas nechce.
Jedine o cem tato diskuze je, zda-li kojit nebo nekojit na ukor matky. Kazda z nas zna sve hranice, a pokud uz kojit nechci tak kojit prestanu a uricite mi z toho nebude uzko jen proto, ze vsechny ostatni maminky jeste koji. Kdyz jsem s timto rozhodnutim spokojena, tak mi preci muze byt soufl, co si o tom mysli nekdo jiny.
Proto opravdu nechapu to rozhorceni, kdyz se ozve nekdo, kdo by kojit chtel a je rad, ze mu to jde pokud mozno co nejdele. Neni to navrat k prirode, ale priroda se vraci do naseho zivota, ktery je opravdu velmi hekticky, o cemz soudi tolik prispevku dnes rano, cili sedime u pocitace.
Asi bychom se mely na chvilinku odpojit z internetu a vratit se, az se ukidnime a zase bude fajn.
Mimochodem kde jsou nase deti, kdyz tu tak posedavame a "diskutujeme" nebo to je jedno, protoze kdybychom se jim venovaly, tak chceme byt "in"?
Petro, pokud mas chut si poklabosit bez urazek, tak vim, ze je to smutne, ze to musime delat soukrome, ale muzes mi napsat na muj mail v zahlavi.
Jinak kazdy mame na tom svete mistecko tudiz i tato diskuze, presto ze vetsinou vedena nas nemusi zastrasit.
Ed
Předchozí