Jani, ty mi přímo mluvíš z duše. Já až jsem se sama u lékaře ozvala, že jsem hrozně zhubla začal teprve kolem mě šrumec a hned mi bylo řečeno, přestat kojit. Kojení ano, ale na úkor zdraví matky to vám řekne každý rozumný člověk. Jde pouze o to, že vše musí být prospěšné pro obě strany. A pokud správně vidím tak Petra tady hlásá VŠE PRO dítě, ale co matky nic ? Já vím, že miminka jsou bezbranná a plně závislá na nás, ale snad existují nějaké hranice ...
Já jsem hrozně ráda, že žiji v civilizovaném světě, kde se mohu obrátit na odbornou péči, že můj muž nemusí v lese lovit, abychom se najedli, že nemusím rodit v temném lese jedno dítě za druhým, že mohu kdykoliv uznám za vhodné kojení ukončit, že nemusím prát prádlo v řece, že mohu sbírat informace na internetu ....
Na tobě Petro mi vadí jediné, že vždy, toho, kdo má jiný názor než ty nazveš nymfomankou, padlou ženou nebo matkou, kterou její dítě obtěžuje. Proč ti tak strašně vadí, že žijeme jinak, milujeme své muže, děti a jsme tak jak žijeme šťastné ?
Když chceš žít přirozeně, tak první věc, kterou bys měla udělat je zbavit se počítače :) Je to hnusně nepřirozené :)
Předchozí