MAM DOTAZ PO ROZVODU JSEM MUSELA DETI NECHAT JEJICH OTCI:NEMNELA JSEM KAM JIT SAMA NATOZ Z DETMA: SOUDEM JSEM MELA VYMNERENE ALIMENTY VE VYSI 750KC PO ROKU JSEM SAMA DALA NAVRCH NA ZVISENI ALIMENTU A ZACALA JSEM PLATIT 2000 KC JE TO JIZ 7,LET A DNES JSEM SE DOZVEDELA ZE OTEC DETI CHCE NAVRHNOUT ZVISENI ALIMENTU: MAM STRACH PROTOZE UZ TED MAM DOST VELKY PROBLEM S PENEZMA:
MESICNE MAM 9500 ZIJU SAMA A MAM 4,LETOU DCERU KDYZ VSE ZAPLATIM TAK MAM NA MESIC 5000 KC JAKE MAM SANCE JA A JAKE EXMANZEL
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.