Ahoj devcata,moc se omlouvam,ze jsem se tady tyden neukazala,ale mam v praci strasny blbinec (nova sefka dela dusno) a v patek jsem zustavala doma a mela jsem pracovni volno (stavime garaz) Procitala jsem vase prispevky a kapku vam zavidim ze ze stresu ubyvate na vaze u me je to naopak :( Takze ted dalsi dluh moje vaha k min. patku je 85Kg,takze oproti tydnu predtim je to kilo navic :( Dokonce jsem si rikala,jestli vubec jako takova cerna ovce muzu zpatky mezi vas,ale musim priznat,ze jsem momentalne ve stavu uplne beznadeje z me zravosti a nejake gvaltovani je pro me neco nepredstavitelneho.A ted asi potrebuju nejak pomoct a dost akutne nez to takhle pujde dal.No moc optimismu vam dneska nepredam,ale jsem z toho hrozne nestastna.Pa a aspon at vam se stale stejne dari.Andy
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.