UPlne souhlasim s Martinou a Janou a rikam si jake jsem mela teda stesti, ze muj manzel porod stihnul.... Sice prisel v 9 a v 9,30 se mala narodila.. Taky jsem prenasela a lezela 2 dny na rizikovem oddeleni a muj porod probihal podobne jako u Jany, nikdo si me ani nevsiml a po schodech me odvedla sestra az v 8,30. Bolesti jsem mela asi od 2 hodin rano a za celou dobu me sestra vysetrila jen 2x a doktorku jsem videla az na porodnim sale. Nejhorsi pocit mam z toho, ze jsem cely porod travila se svou spolupacientkou na pokoji a ne v blizkosti manzela a pod kontrolou sestry nebo lekare. Brzy budu rodit podruhe a protoze nechci cestovat daleko, pujdu opet do MB porodnice. Tak jen doufam, ze nebudu prenaset a pokud ano, tak ze odhadnu situaci a budu trvat na prelozeni na "hekarnu". Navic pry zrusili rizikove oddeleni a vsechno je spojene na jednom patre s odd. sestinedeli. Tak treba to bude taky k necemu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.