Ahoj holky!
Dneska jsem na těchto stránkách byla hrubá na Petru,dvě děti, za což se dodatečně všem včetně Petry omlouvám. Jsem taky býk (ahoj, Miško :o))) a protože jsem nedávno četla Petřiny příspěvky na jiných diskusích, tak mi prostě už ujely nervy...Nicméně je to stále můj názor. Také jsem proti potratům, pokud to není nutné ze zdravotního hlediska, také jsem kojila, a to i v době, kdy jsem měla silnou poporodní infekci, čtyřicítky horečky, zimnici a musela jsem třetí týden po porodu trávit v nemocnici. Vymohla jsem si hospitalizaci i pro dceru a kojila jsem do té doby, dokud mléko nezačala odmítat - zhruba v půl roce. Taky jak tady Petra píše - kde máte děti, když sedíte u internetu - to už je trochu moc, ne? Myslím, že většina z nás využívá chvilky volna v práci nebo zasedne k počítači až večer, když drobečkové spinkají :o) Kdybychom se nezajímaly o blaho našich dětí, tak bychom nebyly na těchto stránkách... Na často se opakující slůvko "já" jsem upozornila proto, že Petra byla nařčena z toho, že je zároveň Aleš. Začínám mít taky ten pocit - po přečtení příspěvků obou jmenovaných. To jen tak mimochodem...
Přeji Vám všem hodně zdraví a ještě pro Ed: nezlob se za mé "nevybíravé" slovo, zkus si pročíst diskusi o potratech a možná pochopíš, proč jsem byla tak nabroušená na Petru.
Dobrou noc všem!
Předchozí