Přijela jsem do porodnice o pár dní dříve,protože jsem měla těhotenskou cukrovku a musela jsem rodit dříve. Zaváděli mi tabletky na vyvolání od čtvrtku a v pátek o pul noci mi praskla voda a vyšla zátka,tak jsem volala sestru a ta mi řekla,že máme spoustu času.Prá jsem prvorodička a to muže trvat hodiny. Nakonec mi pomalu nestihli udělat klystýr:)V sobotu 30.6 ve 3.44 narodila dcera Ivanka váha 2.75 a míra 44cm. Když mi ji dali k prsu,cítila jsem se jako by jsme byly na světě jen my dvě a nikdo jiný.Byl to nádherný pocit najednou být matkou.Ivanka má skoro 11měsícu a je naprosto skvělá,dělá nám všem radost.LUcie
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.