Ahoj,
strašně moc by mě zajímalo, v které porodnici jsi rodila. Moc by mě zajímalo, v které porodnici dostane dítě Nutrilon z lahve bez toho, že by o něj žena musela prosit na kolenou. Napiš mi ji a já tam půjdu moc ráda porodit. Já už jsem svůj příspěvek o porodnici, kde jsem rodila psala. Psala jsem o Bohunicích. Pokud jsi ten článek nečetla, přečti si ho (článek má název "Bohunice, kojení, atd.). A milá Petro, i když s Tvými názory absolutně nesouhlasím, strašně moc bych Ti nepřála se dostat do situace, kdy se budeš dívat na svoje dítě, jak Ti třeba hodinu i více řve hladem, protože jsi rodila v porodnici, která "podporuje" děti. Až se do takovéto situace dostaneš, pak pochopíš, jaký je Nutrilon zázrak. Já jsem naopak moc ráda, že svoje dítě přikrmuji a i kojím. Jsem moc ráda, že nemusím svoje dítě vystavovat lidem, kteří jsou nachlazení, protože si potřebuju jít nakoupit do hypermarketu. Jsem moc ráda, že svoje dítě svěřím mamince a ta ho Nutrilonem nakrmí. Ano, jsem ráda, že nejsem dojná kráva, že jsem žena, která miluje svoje dítě nade vše, miluje ten pocit, když ho má u prsu, ale miluje i svobodu.
Měj se hezky Ivana
Předchozí