Milý Zdeňku, když si přečtete hodnocení porodnic od ostatních maminek na netu, tak musíte zkonstatovat, že nymburská porodnice na tom není zase až tak špatně. Když se vrátím ke svému porodu. Musím říci, že vzhledem k tomu, co jsem slyšela od svých známých a jejich známých jsem byla rozhodnutá rodit ve Vrchlabí. "Znemožnil" mi to až můj manžel, který prohlásil, že není blázen jet se mnou dvě hodiny "pustinou". Takže jsem rodila v NBK. I teď po 14ti měsících od porodu musím říci, že porodní asistentky byly fakt skvělé. Vystřídaly se tam dvě směny, ale byly milé, ochotné, všechno vysvětlovaly. Rodil mě dr. Podlesný, byl to sice nemluva, ale také si na něj nemůžu stěžovat. Když se mu něco nezdálo, zůstal tam a čekal na výsledky monitoru. Po porodu se o nás staraly hlavně dětské sestřičky. Jenom jedna z nich byla strašná. Samozřejmě by tato porodnice mohla podle mého ještě nějaké věci zlepšit. Se stravou máte naprostou pravdu, pro kojící matky byla velmi nevhodná. Také si myslím, že by se nic nestalo, kdyby mohly návštěvy i na normální pokoj (alespoň otec). Lékaři jsou určitě hodně vytíženi, ale alespoň během vizit, by si mohli udělat trochu času a vysvětlit mamince vše sami. Než jsem se stačila na něco zeptat už byli všichni pryč. Jinak si myslím, že stav, který panuje na odděleních je odrazem nejen primáře, ale i celkového vedení nemocnice.
Předchozí