Gratuluji Petro, získáváš bod za to, že jsem si ze zvědavosti přečetla tvůj článek. Brr, takový násládlý příšernosti, kde každý druhý odstavec začíná slovem "MAMINKO" jsem nečetla ani v těhotenství. Když jsem na něco podobného narazila, zvedla se mi hladina adrenalinu a já nedočetla. Ale to je samozřejmě věc názoru, když už poučné články, tak já osobně dávám přednost informacím před prázdnými řečmi (rozuměj - nikoli napsat, že MM je pro dítě užitečný, ale přečíst si, proč je užitečný, nečíst výlevy, že KAŽDÁ žena něco pozná, ale že MůŽE POZNAT atd.) a hlavně nesnáším, když mi kdokoli cizí říká "maminko". Ale jinak se přikláním spíš k Magdinýmu článku, ten mi, narozdíl od tvého, něco dal - ujištění, že i jiné ženy si připadají jako chodící mlékárna, takže jsem naprosto v pořádku :-) A navíc - miluji lidi se smyslem pro humor, ale z tvých příspěvků mám pocit, že této vlastnosti se ti nedostává, nebo ji aspoň neprojevuješ. A to je škoda, kdyby ses občas zasmála, tak bys třeba neviděla současný svět tak černě, jak nám tu každou chvíli líčíš :-(
S.
Předchozí