Ahoj Edito, jak dlouho Rodina existuje by Ti asi nepřesněji prozradil Jirka Pavlín, který ji má celou "na svědomí":o). Já jsem ji objevila zrhuba před dvěma roky a od té doby jsem pravidelná spokojená návštěvnice (a poměrně časntá přispěvatelka ;o). Takže těch vášnivých diskusí už jsem tu pár zažila ať už se týkaly plínek nebo potratů ... ;o)
Pokud jde o paní Petru zkus se ještě kouknout do rubriky "Milování", kde před časem (zas ne až tak dávným) probíhala diskuse o nevěře a zkus se celou tou diskusí prokousat (počítej s tím, že to dá dost práce, ta diskuse byla fakt "výživná" ;o) ... Pak možná přijdeš na to, proč Petřiny příspěvky budí takové reakce, jaké budí a proč z někoho, kdo své dítě rok kojil dovedou udělat málem propagátora umělé výživy :o)).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.