| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

rodila jsem na tom sále vpravo. Rozdělení na 1.a 2.kliniku jsem nikdy zcela nechápala, ale sály jsou opravdu 2.
Ten vlevo mi přišel zastaralý co se vzezření týká a jsou tam porodní koje po stranách odděleny okachlíkovanou zdí, ale zepředu mají jenom igelitové závěsy, čili soukromí nic moc (ale ono to je pak výsledně asi ne úplně důležité) a všechny porodní koje jsou okolo velké místnosti dokola, operační sál je pak hned vedle.
Sál vpravo, kde jsem byla já je znatelně lépe vybaven a koje jsou odděleny příčkami a zepředu mají zasunovací dveře. No,ne že by nebylo nic slyšet, ale každopádně je to příjemnější. Koje jsou umístěny po stranách proti sobě, takže to vypadá jako chodba a po strnách jsou ty koje se zašupovacími dveřmi.
Kolik toho dveře a stěny propouští ven nevím, protože když jsem rodila, tak jsme na příjmu byly dvě, ale jednu poslali na tu druhou stranu a mě si nechali vpravo, což jsem byla ráda, protože na té části vlevo také nejsou ty polohovací postele a myslím, že ani ta vana, ale třeba se to už za ten 1,5 roku změnilo.
Porodili jsme v šest ráno v úterý, propuštěni jsme byly v pátek odpoledne, protože měl syn žloutenku a museli ho ještě "nasvítit", tak se to trochu protáhlo. Původně říkali, že nás propustí v sobotu, ale nakonec to byl pátek. Když je vše OK, tak si moc dlouho nikoho v porodnici nedrží.
Nadstandard byl myslím plný, ale já o něj ani neměla zájem. Přišlo mi to trochu zbytečné "mrhání" penězi, dokonce jsem byla ráda, protože když jsem chtěla na WC nebo do koupelny nebo na jídlo, tak jsme si s kolegyněmi rodičkami" vzájemně vypomohli a nevím, jak to pak řeší maminky na nadstandardu, když jsou tam sami. Bylo mi i příjemné, že jsem s ostatními maminkami mohla prodiskutovat nějaké věci ohledně miminka, tuhle výhodu maminka na nadstandardu nemá. Pokoje jsou většinou po třech a tak to není žádná noclehárna 7 lidí apod. Nevýhoda bylo jen to, že když přišla návštěva tak jsme s nimi byly na chodbě, protože ty nemají na pokoj přístup, protože by mohly rušit ostatní maminky.

jestli budeš ještě něco chtít vědět, můžeš i přímo zamejlovat:
pavla.vesela@rodamco.cz

držím palce, aby porod proběhl tak OK a rychle jako náš.

pavla

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.