Milé maminky, přesně před 25 dny jsem zdárně porodila svou první holčičku. Pro Zlín jsem se nemusela dlouho rozhodovat. Když jsem si přečetla některé názory přišlo mi jako by jsem rodila někde úplně jinde. Co se týče porodního sálu, moc z něj dobrý pocit sice nemám. Původně jsme s manželem chtěli prožít porod v klidu a soukromý, ale situace byla trochu jiná. poté jsem ležela na 4.patře a tam to až na pár vyjímek bylo fajn. Zvlášť chci poděkovat mladé sestřičce Lucii (porodní asistentka) za její nikdy nekončíčí dobrou náladu a hlavně úsměv, který mi maminky v šestinedělí hodně potřebuje.Ještě jednou moc děkuji. Tak ať vám budoucím maminkám dopadne celý pobyt v porodnici jako mě :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.