já mám obdobné problémy,mám syna 16 let je v deváté třídě a učitelka na český jazyk nám dala na vyvědčení pětku nebrala na mého syna vůbec ohledy nechápu jak je možné že dostane ze slohové práce pětku já vým že je neklidný často zapomíná je dislektyk a má LMD,není to sním lehké snad proto by měli učitelé brát na takové děti ohledy ale bohužel nevým co mám dělat prosím napište mikam se mám obrátit o pomoc .děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.