Ahoj děvčata já tedy fakt nestíhám.Ne že bych tak byla aktivní ve sportu to ani náhodouv horku jsem vše omezila kromě plavání.Hani je dobrá hubne pomalu ale jistě přesně tak jak se má.Já dnes na váhu nešla protože jsem včera dosala měsíčky a to nemá cenu se vážit.Jinak zítra slavíme s manželem narozeniny(máme stejně)tak už peču nějaké dobroty a bude se grilovat a já nevím co všechno ale vím že budu jíst více než obvykle.Tak mi držte palce ať to nepřeženu.Hezký víkend.Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.