Simčo, bylo to v praze, jméno doktorky si nepamatuju, rpotože jsem u ní byla jednou jedenkrát. Pak jsem chodila ke dvoum mužům - jeden mi odešel do důchodu a druhého jsem absolvovala také pouze jednou - jednak proto, že do čekárny bylo z ordinace slyšet každé slovo (takže čekárna věděla zcela přesně kdo má jaký výtok, ev. jak se má miminko) a jednak proto, že při mém příchodu típnul cigáro a šel se mi věnovat... bez umytí rukou nebo něčeho takovýho - a navíc ten cigaretový puch... No a pak jsem chodila takové doktorce trochu od rány, ale byla s ní sranda, laboratoř si dělala sama s mikroskopem (tvrdila, že neví, proč by to měla někam posílat a čekat tejdny na výsledky, když ty základní věci "skoukne" sama)...
No a tady je to všechno zase jinak, ale chodím na takovou klinku, kde jsou samé ženské (sestřičky, recepční, doktorky, asistentky na ultrazvuku atd.) - a moc se mi to líbí... takový nenápadný dámský klub :-)))
Já nějak mám lepší pocit s ženskou - když mi chlap vykládá, že mě něco přece NEMŮŽE bolet, tak to ve mě důvěru nevzbuzuje... muž gynekolog mi připadá stejně absurdní jako automechanik bez auta :-))
(pro osoby bez smyslu pro humor - toto není filipika proti mužům gynekologům, toto je pouze můj dojem plynoucí ze špatných zkušeností a osobní ostýchavosti)
Předchozí