Dobrý den, chtěla bych se s Vámi podělit o své zážitky ze dvou porodů U Apolináře. Rodila jsem zde v roce 2000. Byl to rok nabitý miminky a tak jsme se báli, aby nebylo přeplněno a neposlali nás rodit jinam. Naštěstí jsme se vešli. Rodila jsem tenkrát na porodním sále 1. Byl chvilku po rekonstrukci a tak to bylo moc hezké prostředí a nejen to i sestřičky byly skvělé. Jelikož jsem měla vyvolávaný porod, tak jsem věděla, že ten den bych měla porodit. Vše šlo skvěle zavedli mi tabletu nebo gel, teď už si nezpomínám ve 12:15h, ale měla jsem potom ležet asi 15 min. Pak začít chodit. No ležet jsem vydržela asi 10 min., neb mi začalo bolet břicho jako na menses a tak jsem se zvedla a začala chodit. Kontrakce se dostavili do hodiny a hned asi po 1-2min. než jsem rozdýchala jednu už tu byla další a tak mě sestřičky odvezly hned na sál. Ještě před tím mě, ale vyšetřil pan doktor, který mi protrhl plodovou vodu. Tím se kontrakce zesílili. Na prordním sále mi moc pomáhala sestřička. Byla skvělá vše mi vysvětlovala a další co přišla byla to samé. Ochotné hodné a nic nebyl problém. V tašce podemnou mi pořád zvonil mobil, jak se o mě všichni báli a sestřička mi pokaždé povídá mám Vám ho podat? Vůbec mi nehubovala, že jim to tam zvoní. Když jsem byla už trošku v pohodě neb mi dali něco na zpomalení kontrakcí, tak jsem jí poprosila, aby mi ten zvonící tel. podala jestli to není manžel a byl jenže na mě přišla kontrakce a tak to za mě vyřídila sestřička popsala manželovi cestu, kde nás najde i na něj na chodbě počkala. K porodu nešel neb jsme byly domluvení, že u mě bude až od okamžiku, kdy bude miminko na světě. To jsme také PA řekli a hned jak se Kamilka narodila 16:20h, tak pro něj došla na chodbu kde čekal.PA mi pomáhali malou vytlačit neb jsem neměla sílu a tak mi dvě lehly na bříško a na dvě zatlačení bylo miminko venku.Když jsem opouštěla porodní sál, tak jsem jim moc děkovala za to jaké byly a oni mě potěšili slovy, že jsem byla milá maminka.Na šetinedělí byly všichni skvělí! Když jsem šla rodit k Apolináři své druhé dítko v roce 2005, tak to opět bylo skoro vyvolávaný porod. Tentokrát jsem rodila na porodním sále 2 říkají mu Barevný por.sál.Bylo to v srpnu 4 a měli hodně plno ba přeplníno.Dokonce mě po porodu nemohli nechat odpočívat na porodním sále, protože byl potřeba pro další rodící maminku, ale to mi nevadilo. Myslím, že toto musí pochopit snad každý. Rodila mě MUDr.Míša Klímková díky ní a PA Dotzauerová M., Honzáková I.,Papírková M. a dětské sestře Běloušková J. jsem porod prošla prakticky s úsměvem na tváři a to opravdu nepřeháním. Byly skvělé a vůbec s kým kolkiv jsem se v této porodnici setkala byl milí.Porodila jsem krásného chlapečka Káju a to v čase 11:11h a bolesti jsem začala mít v 8h. Co víc bych s mohla přát.
Přeji všem maminkám, které se pro tuto porodnici rozhodnou jen samé krásné zážitky jako mám já. A abych nezapomněla po porodu jsem tentokrát byla na nadstadartu P1 a všechny sestřičky byly skvělí nic nebyl problém a se vším poradili! MOC VŠEM DĚKUJI!!!
P.S.Zvláštní poděkování patří Dětské sestřičce Kateřině Havrdové. Děkuji moc za vše!!!
Předchozí