Přidat odpověď
Ahoj holky,
tak odběry mám za sebou, výsledky budou až v pondělí, ale bohužel mám hodně zvýšenou sedimentaci, což poukazuje na dlouhodobý zánět v těle :( Že já trubka to tak dlouho odkládala :(( Teď bude záležet na tom, jestli tam ten stafylokok zůstal i po ATB, a pak se rozhodne další postup.
Úplně nejhorší situace ale je, že ta moje kolegyně nenastoupí ani příští týden, a já se asi zblázním. Blbne nám systém, ve kterém pracujeme, a všechno, co normálně trvá 5 vteřin, se protahuje až na 20 minut. Víte jaké jsem měla nervy??!! Chci to tam rychle namlátit do systému, ale ta svině se blokne, a já s tím nic neudělám ..... teď to ještě šlo, ale příští týden Robert přednáší, takže nebude moct Adélku vyzvedávat, a já teď kvůli tomu systému sedím v práci minimálně do 5! Což se neslučuje se školkou .... už jsem vymyslela variantu, že když budu vidět, že to prostě nestíhám, tak holt budu muset pro Adélku do školky, a pak si jí vzít do práce .... což bude strašná pruda, protože ona se tam bude nudit, a já zešílím :(
Příštího týdne se dost bojím :( Už aby to bylo za námi! Jsem z toho tak vyřízená, že jsem prospala celé dopoledne .... v takovém krásném počasí.
Jinak jsme všichni zdraví a máme se dobře :))))) (Abych si jen nestěžovala :)) Přidám ještě perličku od Adélky - včera jsem jí slyšela, jak vyčítala manželovi: "Ty vůbec neumíš zaobcházet s dětma" :)))
Všem přeju krásný zbytek víkendu.
Předchozí