Děkuji moc za gratulace - holky, jsem dítě štěstěny - vyšlo mi to přesně jak jsem chtěla - ještě tomu nemůžu uvěřit. Nejdřív to vypadalo blbě - otevřená jsem nebyla, kontrakce jsem měla co 4 minuty - dr. strašila, že musíme čekat - i hóóódně dlouho. Já z toho byla vyřízená psychicky i fyzicky - myslela si, že to nezvládnu. Pak lup a za necelé 3 hodiny byl Honzík na světě - naprosto přirozeně, bez jakéhokoliv léku. S prvním porodem se to nedá vůbec srovnat. Je strašně milej a hodnej - kojení se povedlo :o))) Mám jen 2 stehy uvnitř a jeden na povrchu - čemuž jsem vůbec nechtěla věřit - dr. mi říkala - nesmíte tlačit, jste otevřená jen na 4 cm - mně to bylo v tu chvíli naprosto jedno - na 3 kontrakce a pár zatlačení byl Honzík za 20 minut venku :o))) - prý rychlostí blesku - jak řekla por. asistentka :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.