| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, ocividne jste vsechny spokojene vdane za manzely v jejich zemich.A zkousely jste se jim nekdy postavit? Myslim,ze byste treba chtely aby on presel na vasi viru, nebo aby neco udelal to co vy chcete. Treba jinak vychovavat deti, jinde bydlet, zajit si nekam na damskou parbu? To byste se pak divily, co mate doma.
Protoze z toho, co tu pisete, tak on nema duvod byt na vas zly. Daly jste se na jeho viru, zijete dobrovolne v jeho state, sedite doma jak ty pecky a jen se starate o rodinu. Tak samozrejme, ze si nestezuje.
Ja jen, ze mam vlastni zkusenost. Nechci se tady rozepisovat jakou, stale se celkem bojim aby nezjistil, kde ziju ale opravdu byl tady skvely a u nich doma hotove peklo. No ne ze zacatku, kdy jsem se mu snazila ve vsem podridit.
Taky jak tu pise alziranka jsem domaci typ, ale jednou za cas jsem nekam potrebovala zajit a povykladat si i s nekym jinym. Hlavne s evropankama a tak tozacalo.
A Romana je taky zivy dukaz, ze se ve vsem podridila. To je spravne Romco, pokud ti to vyhovuje. Ja jen, ze je docela mozne, ze kdyby si nasel treba mne, tak uz by tak laskavy nebl prt. ja opravdu nikdy nehodlala konvertovat a chodit v habitu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.