Dnes jsem se náhodně dostala na tyto zajímavé stránky a rozhodla se napsat svůj názor na porodnici Podolí. Je to sice již delší čas co jsem tam rodila /roky 1997 a 2002 /, ale tento zážitek se s ženou táhne asi celý život a je nezapomenutelný. Byla jsem v této porodnici velice spokojena. Hlavně při druhém porodu, kdy mě odrodila pouze asistentka. Jmenovala se Katka a ač velice mladá, měla velice profesionální a zároveň citlivý přístup ke mně i k mému manželovi. Vyšla nám ve všem vstříc a porod pro mne nebyl stresující záležitostí ale krásným zážitkem. Jediný problém spatřuji v některých zdravotních sestrách, které mají špatný přístup jak k matkám tak k dětem. Jsou to ale spíše vyjímky a je mi líto, že tak zastiňují práci ostatních sestřiček, které touto prací doslova žijí. Myslím ale, že toto není problém Podolí, ale všech nemocnic. Když to shrnu, Podolí mohu jen doporučit a všem nastávajícím maminkám přeji pohodový porod a krásné zdravé děti. Mě se to podařilo a jsem za to velice šťastná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.