Milá babčo Evo,
i když mě taky překvapilo, že si vaše dcera informace nezjistila sama, uznávám, že k v Podolí k tomu musí být trochu průbojnější. Rodila jsem tam před 1,5 rokem a od te doby se asi trochu zmenili podmínky, protože porpdnice prošla rekonstrukcí i co do počtu sálků pro tatínky s rodičkami - teď je jich snad 7. Nad standart se musel objednavat a hlavně na porodnim sale se ho dožadovat, aby pokoj připravili. V ceně 800,- až 1200,- /den. (pojišťovna OZP přispívá 500,-/den, po dobu 5dní). Vřele to doporučuji, sestry na maminku maji čas a jsou milé. Co ssebou si už přesně nepamatuji, ale dozví se to na školení maminek (profilaxii), k doptání na výdeji karet nebo naproti na přijmu. Určitě to bylo: voda na pití, hygienické vložky, ručníky, košile, něco načtení, kojící podprsenka, župan, přezuvky, oblečení pro miminko na odchod z nemocnice. Více méně, ale nic nebyl problem, vše lze pujčit erární. Doporučuji ale, větší průbojnost a na všechno se ptát! Nakonec i mě nikdo neukousl a odborné péče byla výborná.
Předchozí