Milé nastávající maminky, dopuručuji VŠEM porodnici v Uherském Hradišti, kde jsem rodila v září 2003 za úžasných podmínek a vynikající spolupráce porodních asistentek, lékařů a novorozeneckých sester. Porod byl pro mě výjimečná událost, všechno probíhalo bez komplikací, rodila jsem do vody a přestože o tento porod tady nebývá velký zájem, porodní asistentky vše zvládly naprosto profesionálně. Poporodní péče byla taky výborná, o děťátko bylo dobře postaráno. Hradišťská porodnice se navíc může pochlubit nově přestavěným porodním sálem, který působí velice příjemným a uklidňujícím dojmem. Jediné mínus je nemocniční strava, ale kde ta je dobrá...?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.