Přidat odpověď
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, měli jsme velké problémy v rodině. Bohužel,manželova maminka vážně onemocněla, tak jsme si ji vzali k nám domů a staráme se o ni.
Problém je ten, že jsme měli letět domů a já se tak těšila....:-( Takže to asi budeme muset přeložit.
Renečko,
promiň mi, ale nechodíš náhodou ještě do jedne diskuze o ad....???
Nemusíš odpovídat, jestli nechceš, ale chci se tady trochu zastat holek, které se rozhodly být v očích manželů dobré manželky.
Víš, ono je to všechno moc krásné, když chodíte flámovat, po kamarádech, užíváte si atd. atd., ale dovolím se tě zeptat na něco moc důležitého. Myslíš si, že až budeš mít malé dítě, tvůj manžel ustojí být s tebou doma? Já jenom, abys pak neskončila jako mnohé ženy, které byly nadšené temperamentní povahou svého muže a přešlo je to v den, kdy byly těhotné. Nakonec zůstávaly samy doma po večerech a byly zklamané. No, třeba ti to nehrozí, přála bych ti to.
A ještě poslední věc. Já jsem taky taková slípka, jak píšeš. A vybrala jsem si slípáka:-))))
Mám ráda klid a pohodu a protože je v Evropě takových mužů málo, kteří se dokážou objetovat pro rodinu, nedivím se holkám, že si vzaly toho, koho si vzaly. Jak může být podařené manželství v Čechách, tak i snad v Africe, ne?
Taková Alžiránka je spokojená jak želva. Na co by ji byl manžel pařmen, když ona je spíše rodinný typ? Myslíš si, že by s nim byla šťastná? I taková Romča. Co o ni víš? Já třeba skoro nic, jen to, že je taky spokojená. To snad stačí, ne? Kdyby to měly doma tak strašné, myslíš si, že by se dostaly na internet?
Tak buď šťastná, že ony jsou šťasné a budeme šťastní všichni.
Ahoj, mějte se moc hezky, já budu možná až večer.
Předchozí