ahojky, no dost mě právě děsí ta představa , že tam pak kolem uslyším ještě další....bojim se, aby mě to nevystresovalo ještě víc....Jsem hrozná, jem i nepříjemný odběr krve. Spíš bych se přikláněla k tomu trochu soukromí, ale na druhou stranu mi přijde 100% péče a možnosti lepší. Chci se zajít taky do té nemocnice podívat, asi vyrazím už někdy ted....tak přeci jen čas letí.....jsem ted 26tt. Ale coje super, ze konecne uz sveho broucka citim na plno, jeste nedavno to bylo spíš takové škrundání..... budu ráda o další zkušenosti z Apolináře, diky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.