| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já vím, že jsi to nemyslela špatně, ale je dobře vyčistit vzduch. Prostě někomu sedí tohle, jinému zas tamto. Co by to byl za život, kdyby byli všichni stejní se stejnýma názorama?:-)
My se taky doma občas chytnem, to určitě, ale spíš jen kvůli tomu, že manžel je na holky tak zatížený, že by jim dovolil všechno a já to pak s nima musím doma vydržet přes den. Ale ony svého otce tak zbožňují a já nepoznala mezi svými např. spolužačkami ten klid, co mám já.
Když jsem byla na srazu se svou třídou, tak se tam holky tvářily jak mají spokojené manželství a kdeco všechno. Pak se trochu picly a najednou se jim rozvázal jazýček. Jedna byla psychicky týraná svou tchýni, kterou já mám strašně moc ráda a bojím se, že nám brzo odejde, protože je vážně nemocná, druhá se díky svému manželovi dostala na psychiatrií, protože ji neustále podváděl a někdy i bil a další ho měla dokonce za mřížema. Samozřejmě, že seděl nevinně:-) Jediná moje spolusedící, se kterou jsem si už na škole rozuměla, má čtyři děti a je v pohodě. Jsou oba křesťané a víru opravdu berou vážně. Dětí chodí do kostela a váží si všeho, co dostanou od svých rodičů a nemusí to být drahé kola, růrné PC hry a značkové oblečení.
My si taky nežijeme špatně, opravdu ne, ale necpeme dětem všechno horem spodem. Spíš se snažíme je vychovat tak, aby si i věcí naučili vážit. A to je v Americe nevšední. Tady jsou děti tak rozmazlené, že pomalu nevíš, kdo vychovává. Jestli rodič děti, nebo naopak. Myslím si, že i muslimové žijí tak, aby děti vychovali správným směrem. Aby si vážily svých rodičů a prarodičů a celkově by měla být úcta a slušnost na prvním místě.
To, že byla tvoje kamarádka vždycky hyperaktivní znamená, že se neusadí ani s čechem, američanem, či jiným mužem, z kterehokoliv kontinentu.
To sama časem poznáš. Teď je prostě za chudinku a nezapomeň, že i když ses se svým bývalým přítelem rozešla, tak ona hned nelenila a nechala se od něj ukecat. To bych třeba já nikdy své kamarádce neudělala.
Ale to je na jiné téma.
Holky, já tu asi teď budu zřídka, máme fakt moc starostí, tak až to bude trochu lepší, ozvu se. Nemám teď moc ani náladu. Však víte, jaké to asi je.
Mějte se všechny moc hezky a užívejte si svého spokojeného života naplno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.