Marti, neboj ono se to ustálí. Chce to čas. On už je Filípek přeci jen starší a vnímá to jinak než třeba když u nás se narodila Hedvika a Adamovi byl rok a půl.
Kdybyste viděli jaké teď už spolu vymýšlejí lumpárny. No někdy faskt šílím. Viz. včera veřer - oba vykoupaní, Hedviku jsem nechala bez plínky, aby se proběhla a vyvětrala, pokadila se v jídelně na koberec, Adam to viděl, pozvracel se z toho v obýváku na koberec sotva jsem to vydrhla tak jeden z nich uloupil šampon v koupelně a vylili ho na kobecer v obýváku, seděli nyproti sobě a rukama na střídačku jezdili v té pěně na koberci. A ve finále mi Adam vylil matonku na koberec v salonu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.