Posím ti virtuální pohlazení :o). Co takhle si na nás v tom týdnu, co taky konečně zůstaneš doma :o) si na nás udělat čas a setkat se? :o)
Teda Áďo...UŽ je chuť :o)), upřímě vás lituju. Ale já těhulka nejsem a velký rozdíl u nás není :o).
Tak jsem jen mrkla a už zas pádím, zaslechla jsem v rádiu, že maj bejt na Pardubicku bouřky a přívalový deště, tak jsem na ně zvědavá, protože je nedejchatelno, pa :o).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.