Holky, nevím jak je to teď, já rodila naposled v roce 1989, ale tenkrát bohužel platil na doktory i sestřičky vysokoškolský titul. A pokud to bylo něco s Dr., o to líp. Bylo nás na pokoji 10, děti nosili jen ke kojení, ale při vizitě lékař zamířil rovnou ke mně, i když jsem ležela až u okna. A ptal se jestli to byla dřina a jak se mi daří. Samozřejmě jsem při porodu měla co jsem v rámci možností chtěla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.