Ahojky,
rodila jsem v Krči v červnu 2003 a byla jsme maximálně spokojená. Dr. Sever mě byl na sále jednou prohlédnout a byl docela prima. Pak byl ještě jednou na vizitě na šestinedělí. Slyšela jsem o něm zvěsti, že je přísný nebo nepříjemný, ale to nemůžu potvrdit ani vyvrátit. YAl si samozřejmě přinést můžeš.U porodu byly 2 asistentky a mladá paní doktorka, ta ale pouze dohlížela, injekci na bolest mi nabízeli, ale automaticky nepodali, při porodu mně automaticky vycévkovali, ale řekli mi to, nástřih jsme necítila, na šití jsme dostala umrtvení a porodní asistentka mně sešila tak skvěle, že od 1.dne po porodu vůbec nevím, že nějaké šití mám. Podotýkám, že jsem měla 20 vnitřních stehů a 7 vnějších. Manžel mohl být celou dobu se mnou, je ale pravda, že ve prše jsem byla sama. Kdyby jsme tam byly 2 nebo víc, tak se budem prát o záchod a pánové by tam asi taky nesměli. Na šestineděli jsem byla na standartním pokoji, vložek, košil bylo dost, personál naprosto perfektní. Měli jsme problém s kojením, ale nikdy jsem neměla pocit, že někoho obtěžuju. Prostě až budu rodit znovu, jdu do Krče a můžu s čistým svědomím jen doporučit
jana
Předchozí