Ahoj, tak mamina přijela předchvílí ze školy jako každoročně s třema náručema kytek. To zas nebudou kam dávat a hlavně do čeho. No jak víte jí jsem ty plíny přes den, taky neřešila. Vlastně až do dvou let. A teď po Chorvatsku jsem to zkusila a buď pochopí a nebo nepochopí. Pochopil během týdne což mě překvapilo. Nejsem moc zastánce a to asi ze své lenosti, toho od roku mučit děti na nočníku a domlouvat a nadávat. Nechala jsem ho a vyplatilo se. S odpolední plínou nemáme problém, páč odpoledne už zase nechodíme spát a tentokrát to vypadá už na stálo. A v noci to asi ještě nechám, ale nutno říct, že ráno moc počůranej není. U nás se kaše řešila někdy v lednu. Už mě štvalo jak ji pořád kupujem a on ji vlastně nepotřebuje. Protože večeřel už normální jídlo a k tomu se napil čaje. Tak jsem se domluvila s doktorkou, že už může normální mlíko. A asi 14dní pil mlíko a pak ho odmítl. A je to. Normálně se navečeří u toho napije čeho chce a po koupání šup do postele. Ale jsou vyjímky které potvrzují pravidlo viz Naďa. S tím nočním buzením jsem to už psala. Nemá se prý budit do polospánku a dát vyčůrat. Má se normálně vzbudit a jít na záchod, aby si to uvědomili na stopro. Oni pak už začnou na ten záchod chodit i sami. No jinak Teri až se vrátíme můžem se domluvit a vyrazit za Naďou. Auto máme k dispozici stále. Tak to je asi vše hoj a užívejte léta Káťa a Škubánek
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.