AHojky Vladko s Danyskem,
prave jsem se vratila z Neratovic, kde jsem rodila po 5 letech sve 2.miminko. Takze mam opet opravdu cerstve zazitky.Mela jsem to stesti, ze me oba porody probehly v naproste pohode a neuveritelne rychlosti. U obou jsem si prvni a druhou dobu porodni prodela doma a v porodnici uz to byl jen fofr.1.mimco na sale s nastrihem (Dr. Fryda)a nyni 2.mimco na sale uz bez nastrihu (Dr. Winter), uz nestihli :-), u obou bez jakychkoliv bolest tisicich medikamentu.
Proto se musim zastat Katky, kterou jsi obvinila z "hormonalni nerovnovahy", a tudiz dela spatnou reklamu, protoze vim o cem mluvi. S Dr. Sadilkem nastesti nemam tu cest, kdyz ctu vase zazitky. ALe ohledne siti, mam zazitky uplne stejne, a myslim, ze je bohuzel uplne jedno, kdo sije.
Nezlob se na mne Vladko, ale srovnavat porod cisarskym rezem, ktery popisujes ty, kdy mas vse umrtvene, coz je naprosta brnkacka oproti 2. ci 3.dobe porodni, s porodem normalni cestou, kdy si vse procitujes na maximalni obratky az do konce, PO jsi uvnitr cela pohmozdena, drobne ci horsi potrhani uvnitr neni nikdy vyjimka, a kdy cerstvy zazitek krute bolesti dozniva, je neumrtvene siti opravdovy ocistec. U obou me opichavali, ale bohuzel to fungovalo jen chvilicku a jen u vnitrniho siti a to uz prichazelo k sobe a ja je informovala, ale nebylo mi to nic platne. Kdyz mi vsak sili vnejsek,se slzami v ocich uz jsem je prosila (u obou porodu), aby mi opet neco pichli, protoze injekce uz vubec nepusobi a sili do uplne bolaveho a ziveho. Pro NE to byli UZ jen 3 stehy navic, jak rikali, ale pro mne, muciva bolest do ziveho k zesileni!
Nevim proc nas timto tak ZBYTECNE muci, po prave prodelanem bolestivem porodu, prijde jeste mucivejsi siti. Zrejme nikdy neodhadnou kolik bude stehu a nechteji davat vice anestetika zbytecne. Ale proc proboha nereaguji na prosby rodicek, kdyz uz opet upi bolesti. Chtela bych videt je hrdiny doktory, kdyby jim bez umrtveni sili jejich potrhanou chloubu po odejiti treba mocoveho kamene :-)
Takze ti preji, abys tim nikdy nemusela projit... a nesud, kdyz nevis...
Preji zdravi vsem
Luca
Předchozí