Tvoje nápady mě velmi zaujaly-také plánujeme svatbu a tak se těším, až se celá rodina zase setká a bude sranda. Rozhodně použiju tvůj nápad s fotkami ze vztahu-my spolu chodíme čtvrtým rokem, takže bude také z čeho vybírat. Mimochodem také použiju jeden zvyk ze svatby mého bratrance-na Slovensku, kde se udělá kolečko ze svatebčanů a nevěsta si musí s každým zatancovat takový zvláštní slovenský taneček(žena bratrance tančila takto 2 hodiny) a pak se bude nejspíše dražit můj střevíček-ale to až budeme trochu společensky unavení. Doufám, že se mi to celé povede jako Tobě a že na to budu vzpomínat celý život v dobrém. Měj se hezky a přeji šťastný manželský život.Míša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.