Dobrý den,
úplnou náhodou jsem zabrousila na tuhle stránku o porodnicích. Byla jsem velmi překvapena, kolik negativních příspěvků je spojeno právě s Vinohradskou porodnicí.
Při čtení posledního článku s názvem "Tragédie ve FNKV" mi šel mráz po zádech a rozhodně bych takovou zkušenost nepřála žádné mamince.
Možná však právě proto jsem se rozhodla napsat Vám své zkušenosti s Vinohradskou porodnicí.
Rodila jsem sice již vloni v červnu, ale i po roce mi zůstali spíše příjemné vzpomínky.
Prostředí
Kriticky musím přiznat, že prostředí porodnice nepatří k supermoderním, vybavení je spíše klasické jako všude jinde, ale je tam čisto. Nadstandart - pro 2 osoby je velmi pěkný, sprcha na pokoji.
Personál na porodním sále
Setkala jsem se jen s milýma a příjemnýma porodníma asistenkama na sále, během kontrakcí byla k dispozici sprcha, balón apod. Nebyl problém ani s přítomností tatínka u porodu, který si to rozmyslel až na poslední chvíli.
Rodila mě taková hezká, mladší lékařka, paní doktorka Nováková, ze které jsem byla nadšená. V průběhu porodu nás informovala o tom co se děje a co mě čeká. Plně jsem ji důvěřovala a nebyla jsem zklamaná.
Personál v lůžkové části
Jelikož se u Anetky objevila srdeční arytmie, služeb tohoto oddělení jsem dlouho nevyužila. Za tu dobu co jsem zde byla jsem se nesetkala se špatným přístupem, spíše naopak. Velmi profesionálně na mě působil pediatr tohoto oddělení(bohužel jméno jsem již zapomněla), který vyřídil veškeré náležitosti s naším přemístěním na JIP do Krče.
Jedinou nevýhodu vidím v tom, že tato nemocnice nemá dětskou JIP a že v takovýchto případech musí dítě převézt jinam, mnohdy i bez maminky.
Přeji všem maminkám, aby při takovéto životní události nezažili nic špatného. Personálu v porodnici touto cestou děkuji za jejich péči.
P.S: Jinak personál JIP a nedonošeneckého oddělení v Krči byl úžasný, strašně nám tam pomohli.
Předchozí