| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice

Rada bych se take podelila o zkusenost s porodem v HK. Jelikoz jsem miminko prenasela, prisla jsem na vyvolani v patek 23.6.
Po prijmu nasledovaly bezna opatreni, potom mi pichli vodu - pred 10 h. Cekalo se 2 hodiny a jelikoz se nic nedelo, dostala jsem oxytocin. Musim rict, ze veskery personal byl mily a vstricny. Kontrolovat me chodila i MUDr. Podholova coby vedouci oddeleni. Nemuzu rict, ze by se k nam chovala spatne! Autorita z ni citit sice je, ale myslim, ze je to jedine dobre. Spis jsem z ni mela pocit, ze doopravdy vi, co dela, a ze se nemusim bat sverit se do jejich rukou.
Indukce se ale stale nedarila, proto jsem v 19 h podstoupila cisarsky rez - popravde receno, tak po tech celodennich kontrakcich jsem za nej byla i vdecna.
Matyas byl na svete potom uz rychle. Tatinek fotil o 106, ja jen lituju, ze jsem ho videla az druhy den.
Nemuzu si stezovat na chovani personalu ani na JIPce ani na oddeleni sestinedeli! Vsechny sestricky i lekari jsou mily a vstricni.
Jidlo mi tam taky nikdo neodnesl, kdyz jsem treba zrovna kojila, jednou mi ho dokonce sestricka donesla na pokoj.
Jen mi trochu vadilo, ze nam napr. koupani miminka ukazali jen jednou a potom se ani neprisli podivat, jak to sami zvladame, coz my, matky prvorodicky, bychom docela potrebovali. Na druhou stranu verim, ze kdybych je poprosila, nebyl by problem, aby na me nektera sestricka prisla dohlednout.
Takze kdybych to mela shrnout, tak personal profesionalni a nad ocekavani mily!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.