Taktéž zdravím,
u Apolináře jsem rodila před 5-lety první děcko,
byla jsem vcelku spokojená,sice jsem nestihla z důvodu "malování" rodit na I. porodnické části "schodiště v pravo" kam jsem chodila do poradny (3 -týdny jsem přenášela).Odrodila jsem na II. části v té starší budově.Prostředí vcelku nic moc velké ratejny..vysoké stropy,ale to skutečně není to podstatné¨, porod jsem měla skutečně velmi rychlý a bezproblémový a to kluk vážil skoro 4,10 kg!Perlička byla,že se ke mne přihrnul MUDr. Uhlíř a hned mi sdělil,že není "klasický porodník",vzala jsem to vcelku v klidu a musím říct,že jsme si během porodu a šití vcelku slušně popovídali,ještě mi doktor Uhlíř ukázal na mé přání placentu,vcelku bezbolestně zašil a bylo hotovo....jediné co se mi moc nelíbilo,ale to jsem zjistila až druhý den, že sestry přebíhali s miminkama "v rukách " zpátky na I. oddělení..no to nemá smysl rozpitvávat, doufej,že se opět u Apolináře nebude malovat...
Jinak do poradny je dobré si přivstat!!K Apolináři proudí davy "mimopražských rodiček" a jakmile dorazíš do poradny na osmou, strávíš tam skutečně min. 3 - 5 hod..
¨V Podolí bych z osobních důvodů nerodila,jako ty nechceš rodit v Krči...mě čeká porod druhého dítěte začátkem ledna 2004 a rozhodla jsem se ,že odrodím z důvodu snadné dostupnosti i doporučení mé dlouholeté gynekoložky v Krči!
Držím palce!!R.
Předchozí