Přidat odpověď
No muž išiel s Adamkom von a Tomáško spinká, tak som hneď tu :)
Tak len v rýchlosti, v stredu večer okolo 22:30 mi odtiekla plodová voda, tak sme išli do nemocnice. Dr. ma pozrela a že som len na 1cm, tak že sa uvidí, ale s odtečenou vodou musím do 24h porodiť, tak že ak sa to do rána nespustí tak mi musia pichnúť vyvolávačku. Dali ma na monitor a vtedy som už začala cítiť slabulinké kontrakcie, tak som sa potešila :). Presťahovali sme sa na apartmán a čakali čo bude :). Dívala som sa na nejaké reprízy v TV a bola som celá mimo z toho že naozaj idem rodiť :). Kontrakcie postupne silneli, ale všetko to bolo také v pohode, nič hrozné. Okolo 3 ma zase Dr. kukla a že už som na 4cm :). To som sa potešila, no stále som nemala žiadne velké bolesti. Tak sme išli do sprchy a poskákala som si na fitlopte nech to urýchlim... 0 5 už začali tie nepríjemné tlakové kontrakcie, tak sme išli pekne na sál... Tá posledná polhodinka už bola pekne nepríjemná, ale všetko to išlo tak super že som si to nestihla ani všimnúť a malý obrík bol na svete :). Musím povedať že tento pôrod bol oveľa oveľa lepší a rýchlejší a pohodovejší ako prvý, a to som mala aj ten prvý bezproblémový až na malé chybičky krásy ;). Dr. ma trolilinku aj nastrihla (2 stehy) no napriek tomu, to šitie bol opäť ten najnepríjemnejší okamih pôrodu. Ale to som už mala Tomáška pricucnutého pri sebe :). Potom už to bolo všetko úplne v pohode, absolutne bez problémov, akurát som potrebovala dospať tú noc, ale malý tiež spinkal, takže sa to dalo :).
Je to neuveriteľný cucko, neustále by cuckal, pije pije, a vôbec nevie že už má dosť, potom sa celý pogrcká a dožaduje sa papky zase :). No ale dnes doma sme mu dali dudlík a čuduj sa svete, ono to zabralo a teraz je spokojnučký :). No ale dnes celý deň spinká, tak som zvedavá čo budeme robiť v noci!!!!!!!
Adam je zatial ok, ale už dnes sa hojdal v škrupinke, spal poobede v Tomáškovom kočíku, ukradol mu cumlík a dudlal, KOJIL SA!!!!!!, vyliezol na prebalovák a lahol si tam..... a tak.
Marti vy ako? Nečítala som nič dozadu, tak som trocha mimo :)
Majte sa zatial pekne, idem vyvesiť prádlo :)
Předchozí