Maji zkusenost nemam...ale uz jsem se po necem takovem divala....premyslela jsem to k narozkam. Nebo Jeepa auto....
Mam tu ted segru na prazdniny. Byli jsme pro ni v New Yorku. Neni to mesto pro male deti....moc jsme toho nepochodili. Ale pojedem tam jeste jednou...moje kamoska ma malou mimi-holcicku a ja ji jdu za kmotru ;-) Nevite co se tak dava? Ke krtinam? Jako od kmotry? Ja nevim.... je to poprve ;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.