Přidat odpověď
Pappulko,
jak tak nad tým přemýšlím, tak nám asi hodně pomohly ty hrozné mrazy. Nemohli jsme ven, Věrka spala, takže jsem si s Vojtíkem hrála jako před porodem, jen s občasnými prolukami na kojení a přebalení. Jediné co Vojtík vyžadoval, bylo to, aby Věrka byla s námi v obýváku. To jsme vyřešili tak, že jsme si pořídili lehátko.
Jinak s ničím jiným problém nebyl, postýlka byla a je pro něj doposud trest největší, nejde tam ani dobrovolně:-), kočárek ho také nezajímal. Vlastně až nyní, kdy bral ATB a my museli v poledne s Věrkou k doktorovi, tak jsme i Vojtu strčili do golfáčů. Pak měl asi 2 týdny požadavek na golfky, ale naštěstí je to už zapomenuto.
Míšo, chtěla jsem se zeptat, blinká ještě Zuzka v autě? Nám se od zimy stává, že Vojtík občas blinká v autobuse, teď podvakrát v autě (tedy pokaždé, protože auto nemáme). Zítra nás čeká cesta na chalupu a tak ještě budu hledat homeo Cocculine. Snad to bude dobrý.
Mám pocit, že Vojta si ze mne dělá srandu. Umí pár barviček a rozhodla jsem se, že ho doučím ještě pár základních. A on jede dokola "žutá" a ani se na barvičku nepodívá.
Předchozí