Ja som letela v marci do Talianska a kedze tam sa mi rozbehla senna nadcha a nemala som pri sebe lieky,tak pri pristavani ma tiez zacali velmi boliet usi,a boleli ma aj 2 tyzdne po prilete. Lietam vela, ale toto sa mi este nestalo. Bola to dost neprijemna bolest, a potom som niekde citala ze ked ma clovek nadchu nemal by lietat, lebo si moze vazne poskodit sluch.
U nas je zase cez 30 C, trosku lutujem ze mimco sme nepocali 2 mesiace skor, to by uz bolo na svete a Ja by som sa nemusela parit s takym bruchom.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.